Textiel Plus Festival najaar 2022

Textiel Plus Festival najaar 2022

Logo textiel plus festival 2022

13 oktober 2022

 t/m 15 oktober 2022

Openingstijden: Zie website

Alle goede hoop om dit voorjaar een extra evenement te organiseren is de laatste maanden door de ontwikkelingen verdwenen. Dus gaan we door met het organiseren van de beurs in het najaar.

Het Textiel Plus Festival organiseren we samen met Stichting Textielprojecten en een belangrijk doel is om textielkunst een podium te geven.

We hebben besloten om het Festival te verplaatsen naar het Autotron te Rosmalen. Een prachtige locatie met als grote voordeel dat we daar extra ruimte tot onze beschikking krijgen voor tentoonstellingen. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de locatie ivm Covid niet gedeeld wordt met andere grootschalige evenementen. De ligging op slechts 10 minuten van Den Bosch is nog steeds ideaal, de bereikbaarheid door inzet van pendelbussen van station Den Bosch blijft hetzelfde. Wij hebben er ontzettend veel zin in om na deze moeilijke tijd een nieuwe, inspirerende, creatieve en vooral een gezellige weg in te slaan!

Textiel Plus 2022 najaar

Check voor je naar deze expositie/tentoonstelling gaat altijd eerst even op de website van de locatie voor de actuele openingstijden.

Adres:

Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen© Weefkring Hoorn. All rights reserved.
Webdesign by the BirdCage Company.

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!