Skip to main content

Vakantie stop 2022

sfeerbeeld Vakantie stop 2022

Na de Weversmarkt hebben wij weer onze vakantiestop en gaan we heerlijk genieten van de (hopelijke) mooie dagen die nog gaan komen.

Tijdens de zomerse dagen gaan we er meer op uit en proberen we meer buiten in de tuin of in de natuur door te brengen. Van weven komt er dan vaak niet veel van. Het is in ieder geval een goede tijd om eens een tentoonstelling of expositie te bezoeken. Kijk voor leuke suggesties op onze Evenementen & tentoonstellingen pagina.

We zijn erg benieuwd hoe jullie deze vakantieperiode creatief invullen. Laat het ons vooral weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze contactpagina.

Vooruitkijkend naar de periode na de vakantie staat er alweer veel leuks op de agenda. In september hebben we de Doe-dag, waar we bij één van onze leden thuis gezellig met elkaar met natuurlijke materialen gaan weven, en gaan we leren hoe we Panama weven o.l.v. Erna. In oktober krijgen we een lezing over de klederdracht van Volendam. Dat belooft ook weer een hele leerzame en interessante avond te worden. Een goed vooruitzicht, maar nu eerst even genieten van de zomer!

 blog vakantie stop 2022 hondWil je op de hoogte blijven?

Laat hieronder je naam en e-mail adres achter en ontvang regelmatig informatie van ons via onze nieuwsbrief.

Een paar uitgelichte projecten van onze leden

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!